Skip to content

Huur een auto, 4x4 of camper bij AFRIKA ONLINE voor een onvergetelijke vakantie in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Lesotho, eSwatini, Zimbabwe

AUTOHUUR in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Lesotho, eSwatini, Zimbabwe

Bij Afrika Online heeft u de keuze uit de nieuwste automodellen zoals de; Toyota Aygo, Hyundai Grand Creta SUV, Toyota Corolla Quest 1.8 automaat, Hyundai Staria automaat Crew bus voor maximaal 8 personen.

Wij bieden alleen de nieuwste automodellen die allen voorzien zijn van een air-conditioning, goed onderhouden en niet ouder dan 12 maanden.

AfrikaOnline werkt samen met de beste autoverhuur locaties in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana; 4 Seasons Car Rental , Europcar , Bluu , Avis en vele andere.

De all-risk verzekering optie die wij aanbieden is inclusief schade aan banden, velgen en voorruit. U gaat dus goed verzekert op reis!

 

Toyota Fortuner SUV automaat
Toyota Fortuner SUV automaat

4X4 HUUR in Zuidelijk Afrika
Deze 4WD terreinwagens zijn speciaal ontworpen voor de Afrikaanse wegen en condities en zijn voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijke 4 x 4 safari reis.

Met uitzondering van de “unequipped” 4wd modellen zijn de terreinwagens uitgerust met o.a. : koelkast, gaspit, keukengerei, campingstoelen / tafel, slaapzakken, kussens, lakens, handdoeken en matrassen.

Voor overige uitrusting zie de lijst bij de desbetreffende terreinwagens.

Enkele voorbeelden van de volledig uitgeruste 4×4 safari auto’s zijn de; Toyota Hilux  DCE met daktenten voor 4 personen, Toyota Navi Campervan voor 2 personen.

Voorbeelden van  4×4 safari terreinauto’s zonder camping uitrusting zijn de: Toyota Double Cab diesel voor 4 personen, Toyota Single Cab voor 2 personen, Toyota Landcruiser, Toyota Fortuner SUV 2.4 diesel automaat.

Discoverer DC 4x4 terreinauto automaat 4 personen
Ford Ranger 4×4  Tropic of Capricorn

Voordelige CAMPERHUUR voor camperreizen door Namibië, Botswana, Zuid Afrika, Lesotho, eSwatini
Met een camper reizen door Afrika, ongebonden en geen zorgen over het opzetten van een tent op lange warme dagen en de luxe van het gaan en staan waar en wanneer u wilt.

U kunt ervoor kiezen alleen een camper te huren en verder zelf de reis te plannen of wij kunnen u adviseren over de leukste routes en de beste campings.

Ook bieden wij een aantal kant en klare camper reizen aan door Zuid-Afrika, Namibië en een mooie reis door Botswana naar Victoria Falls waarbij de campings vooraf door ons worden geboekt en u een uitgebreide informatie en routepakket ontvangt.

Onze specialisten adviseren u graag in uw reis en camperkeuze.

Enkele voorbeelden van de aangeboden campers zijn; 2 persoons Maui M2B, 4 persoons Maui M4Bi, Discoverer 4 voor zes personen compleet uitgeruste luxe automaat motorhome Maui M6B. Discoverer 6

Luxe volledig uitgeruste campers met twee, vier of zes slaapplaatsen
Volledig uitgeruste luxe campers met twee, vier of zes slaapplaatsen

Meer informatie ontvangen over een auto, camper of 4x4?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top