skip to Main Content

Nissan X-Trail BXTA 4x4wd automaat

De Nissan X Trail 4x4 is een geweldig voertuig voor het reizen op alle terreinen in Zuid-Afrika en biedt zowel stijl als comfort in deze gehuurde SUV. Incl. all risk dekking zonder eigen risico
Lees meer
Toyota Navi

Toyota Navi 2.5 diesel 4×4 Single Cab

Britz NAVI Nissan 4x4 terreinauto met kampeeruitrusting voor maximaal 2 personen is de meest luxueuze manier om te ervaren wat Afrika te bieden heeft. De Navi is betrouwbaar, ruim, handig en fantastisch om mee te rijden.
Lees meer

Toyota Landcruiser DLE diesel met 2 daktenten

Toyota Landcruiser 4.2L diesel 4x4 handgeschakeld voorzien van twee safari daktenten met maximaal 4 slaapplaatsen. Deze Land Cruiser is betrouwbaar, sterk en biedt kracht in het ruwste terrein wat Afrika te bieden heeft.
Lees meer

Toyota Hilux DCE 4×4 met 2 daktenten

Huur deze 4x4 Toyota Hilux Double Cab met vier slaapplaatsen. Perfect voor je safarireis en off-road-trip door Afrika. Voorzien met twee ruime daktenten, biedt een echte Afrikaanse safari reis ervaring.
Lees meer

Nissan MDE Double Cab met 2 daktenten

Op zoek naar een 4x4 Nissan met dubbele cabine en vier slaapplaatsen? Perfect voor een safarireis met vrienden en familie - uitgerust met twee ruime daktenten, deze Nissan MDE  biedt een echte Afrikaanse ervaring.
Lees meer
Back To Top