skip to Main Content
Toyota Navi

Toyota Navi 2.5 diesel 4×4 Single Cab

Britz NAVI Nissan 4x4 terreinauto met kampeeruitrusting voor maximaal 2 personen is de meest luxueuze manier om te ervaren wat Afrika te bieden heeft. De Navi is betrouwbaar, ruim, handig en fantastisch om mee te rijden.
Lees meer

Toyota Hilux Single Cab TX 4×4

Huur de Toyota Trax safari 4wd volledig uitgerust en voorzien van twee slaapplaatsen, ideaal voor een comfortabele Afrikaanse safarireis en mede met het openklapbaar dak is dit een unieke manier om te genieten van alles wat Afrika te bieden heeft.
Lees meer

Toyota Landcruiser DLE diesel met 2 daktenten

Toyota Landcruiser 4.2L diesel 4x4 handgeschakeld voorzien van twee safari daktenten met maximaal 4 slaapplaatsen. Deze Land Cruiser is betrouwbaar, sterk en biedt kracht in het ruwste terrein wat Afrika te bieden heeft.
Lees meer

Toyota Hilux DCE 4×4 met 2 daktenten

Huur deze 4x4 Toyota Hilux Double Cab met vier slaapplaatsen. Perfect voor je safarireis en off-road-trip door Afrika. Voorzien met twee ruime daktenten, biedt een echte Afrikaanse safari reis ervaring.
Lees meer

Nissan MDE Double Cab met 2 daktenten

Op zoek naar een 4x4 Nissan met dubbele cabine en vier slaapplaatsen? Perfect voor een safarireis met vrienden en familie - uitgerust met twee ruime daktenten, deze Nissan MDE  biedt een echte Afrikaanse ervaring.
Lees meer

Toyota Landcruiser SLE diesel 2 personen

Op safari in Afrika? Huur dan de met twee slaapplaatsen uitgeruste 4x4 Toyota Land Cruiser die betrouwbaarheid en kracht biedt tegen het ruwste terrein wat Afrika te bieden heeft. Stoere 4.2l diesel 4x4 single cab handgeschakeld.
Lees meer
Discoverer DC 4x4 Terreinauto Automaat 4 Personen

Discoverer DC 4×4 automaat

Een model waar menigeen op heeft gewacht! Een 4X4 met twee daktenten voorzien op de betrouwbare Hilux 4X4 pick up. Automatische versnellingsbak en voorzien van o.a. een achteruitrij camera en een watersnorkel.

Lees meer
Back To Top