Skip to content
Huur deze robuste Discoverer FunX 4x4 bij AfrikaOnline.nl

Discoverer FunX 4×4 campervan

Deze stoere 4x4 is geschikt voor maximaal twee personen en gebouwd op een Nissan NP300 4wd chassis, deze ruime 4x4 bush camper heeft veel luxe zoals een keuken, airconditioning in de cabine en een toilet. De Discoverer FunX is van…

Lees meer

Toyota Landcruiser SLE diesel 2 personen

Op safari in Afrika? Huur dan de met twee slaapplaatsen uitgeruste 4x4 Toyota Land Cruiser die betrouwbaarheid en kracht biedt tegen het ruwste terrein wat Afrika te bieden heeft. Stoere 4.2l diesel 4x4 single cab handgeschakeld.
Lees meer

Toyota Hilux DCE 4×4 met 2 daktenten

Huur deze 4x4 Toyota Hilux Double Cab met vier slaapplaatsen. Perfect voor je safarireis en off-road-trip door Afrika. Voorzien met twee ruime daktenten, biedt een echte Afrikaanse safari reis ervaring.
Lees meer

Toyota Landcruiser DLE diesel met 2 daktenten

Toyota Landcruiser 4.2L diesel 4x4 handgeschakeld voorzien van twee safari daktenten met maximaal 4 slaapplaatsen. Deze Land Cruiser is betrouwbaar, sterk en biedt kracht in het ruwste terrein wat Afrika te bieden heeft.
Lees meer
Toyota Navi

Toyota Navi 2.5 diesel 4×4 Single Cab

Britz NAVI Nissan 4x4 terreinauto met kampeeruitrusting voor maximaal 2 personen is de meest luxueuze manier om te ervaren wat Afrika te bieden heeft. De Navi is betrouwbaar, ruim, handig en fantastisch om mee te rijden.
Lees meer
Back To Top