Skip to content
Auto rondreis Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Hoi Leony,

We hebben dit weekend weer even moeten aarden thuis en helaas maandag ook gelijk weer aan het werk. Wat hebben we genoten afgelopen 4 weken!

Ook al voelde het aan het einde erg lang (we zijn niet gewend zo lang weg te gaan), we hadden de tijd ook nodig om alles te bekijken en ontdekken. Met in totaal 6000km op de teller is dat ook niet gek. Prachtige wijdse vlakten, gave natuur en natuurlijk heel veel mooie dieren.

Je hebt het super geregeld! Veel verborgen parels en elke overnachting was weer een nieuwe (positieve) verrassing. Van de leuke kleinschalige overnachting in Kaapstad, moderne appartement in Stellenbosch (was geüpgraded), de huisjes in Springbok, de Roadhouse (ik ben gek van oude auto’s), Desert Homestead en Desert Breeze, Vingerklip (waar we ons toch afvroegen wat we zouden tegenkomen na een heel stuk over gravel) tot de hele gave ‘woonboot aan het water’ in Divundu en natuurlijk het Victoria Falls hotel.

Het was even flink koud ’s nachts in Maun/Okavango maar lekker om luxe af te sluiten in Welgevonden.
Ook de huur auto was super. We hebben 1x een lekke band gehad en die in Swakopmund (gratis) kunnen laten wisselen. Fijn om zoveel ruimte te hebben als je vaak moet inpakken en uitpakken.

Qua rijden was het af en toe wel pittig om vaak na elkaar weer een koffer in en uit te pakken maar dat wisten we van tevoren. We hebben elkaar vaak aangekeken als we weer ergens naar binnen liepen en gelachen dat we dat echt niet zelf hadden gevonden 😀

Bedankt!!

Groetjes Gabrielle en Ralf

Auto rondreis Zuid Afrika, Namibië en Botswana

Hoi Leony

We hebben dit weekend weer even moeten aarden thuis en helaas maandag ook gelijk weer aan het werk.

Wat hebben we genoten afgelopen 4 weken! Ook al voelde het aan het einde erg lang (we zijn niet gewend zo lang weg te gaan), we hadden de tijd ook nodig om alles te bekijken en ontdekken. Met in totaal 6000km op de teller is dat ook niet gek. Prachtige wijdse vlakten, gave natuur en natuurlijk heel veel mooie dieren.

Je hebt het super geregeld! Veel verborgen parels en elke overnachting was weer een nieuwe (positieve) verrassing. Van de leuke kleinschalige overnachting in Kaapstad, moderne appartement in Stellenbosch (was geüpgraded), de huisjes in Springbok, de Roadhouse (ik ben gek van oude auto’s), Desert Homestead en Desert Breeze, Vingerklip (waar we ons toch afvroegen wat we zouden tegenkomen na een heel stuk over gravel) tot de hele gave ‘woonboot aan het water’ in Divundu en natuurlijk het Victoria Falls hotel. Het was even flink koud ’s nachts in Maun/Okavango maar lekker om luxe af te sluiten in Welgevonden.

Ook de huur auto was super. We hebben 1x een lekke band gehad en die in Swakopmund (gratis) kunnen laten wisselen. Fijn om zoveel ruimte te hebben als je vaak moet inpakken en uitpakken.

Qua rijden was het af en toe wel pittig om vaak na elkaar weer een koffer in en uit te pakken maar dat wisten we van tevoren. We hebben elkaar vaak aangekeken als we weer ergens naar binnen liepen en gelachen dat we dat echt niet zelf hadden gevonden 😀

Bedankt!!

Groetjes Gabrielle en Ralf

4×4 reis Mozambique

4×4 reis Mozambique

Ha Leony,

We zijn inmiddels terug van ons 14-daagse trip naar Mozambique. Wat een ervaring en wat een andere wereld.

De auto en diensten van Britz/Maui waren helemaal naar wens.

Dank voor je inspanningen, bereikbaarheid en geleverde service. Werd zeer gewaardeerd.

Wellicht tot een volgende keer.

Familie de Geus

4x4 reis Mozambique
4×4 reis door Mozambique
Samen met de familie de kerstdagen in Zuid-Afrika

Ha Leony,

We zitten op de AirPort na een heerlijke lunch bij Warwick. We zijn idd allemaal dubbel negatief en mogen mee naar NL.

Veel van onze vrienden komen ongetest positief terug uit oostenrijk of Frankrijk. De (quarantaine) maatregelen voor Zuid Afrika vinden we buiten proportie. Hopelijk worden die snel afgeschaft.

We hebben enorm genoten en het is veel te snel gegaan. We willen eigenlijk blijven. Ik verwacht niet dat het weer 13 jaar duurt voor we terugkomen.

Super veel dank voor het regelen. Je hebt echt enorm je best gedaan en dat waarderen we met ons allen zeer. Alle accommodaties waren 5*. Ik vond chefs warehouse en waterfront echt geweldig. De rest was ook goed maar die twee sprongen er wel uit. Waar we ook enorm genoten hebben is cafe charles in de waterkant.

Qua activiteiten was de safari lodge top. We vonden ook de capecanopy tour in hottentot holland erg de moeite waard. De kids waren het blijst met paragliden.

En dan vergeet ik nog babylonstoren. Dat is ook een destination op zich.

Nogmaals heel veel dank!!!!

Safari reis door Mpumalanga, Swaziland en Kwazulu Natal

Selfdrive, 2 weken, upmarket accommdaties-Safari door Mpumalanga, Swaziland en Kwazulu Natal.

Hi Leony
Just wanted to say a huge thank you to you for organising such a fantastic adventure
for us. We had so much fun, Mala Mala was amazing and we saw this beautiful boy there, he was full up having just eaten and was now unable to lie comfortably on his tummy!
The food and accommodation here were top class.

Then to Mkhaya Lodge another lovely but smaller reserve concentrating on rhinos.
The accommodation and cooking around the camp fire made this a special place.

Mkhaya Lodge Eswatini (Swaziland)

Then to Thula Thula, WOW!!!!!! The history behind this place, Lawrence Anthony, what an incredible man and story about the 7 rogue elephants that got this place started!

Thula Thula Private Game Reserve and Safari Lodge in Zululand

Can’t wait to go back to see these lovely creatures again. Recommend everybody should read his book before they go, “ The Elephant Whisper “ it’s such an intriguing place .

Our overnight stay at Buhala Lodge was perfect as was the Oyster Box which is my favourite hotel!
Watching England win the cricket and staying at Hoeveld House in Johannesburg was the icing on the cake!!
Thank you again Leony you truly put a great trip together for us!!!
Until the next time,
Kindest regards
Mark and Julie

Strandverblijf Severin Sea Lodge in Mombasa en mini safari Tsavo East en Amboseli Nationaal Parken

Beste Leony,

Heel erg bedankt voor deze reis. Het is allemaal supergoed en hartstikke fijn en mooi geweest en dat is zeker dankzij jouw hulp!!

We vonden alle hotels superluxe en daardoor hebben we daar een hele comfortabele tijd gehad. Lekker eten, goede service, fijne slaapkamers. Wij zijn overdag een project wezen bezoeken in de sloppenwijken. Het contract tussen wat we overdag zagen en hoe het hotel was, was groot. Maar we hebben dankzij het mooie hotel ook wel echt vakantie kunnen houden en weer even ons hoofd leeg kunnen maken.

De hotels tijdens de safari waren helemaal geweldig. In het eerste hotel hadden we uitzicht op het wildpark, op een klein vennetje met water waar de olifanten stonden te baden. ’s Avonds toen het al donker was, hoorden we ineens een brul. Dat moet een leeuw geweest zijn. Ik heb nog geprobeerd of ik iets kon zien, maar heb hem niet gezien (ondanks dat het bij het vennetje ook iets verlicht was).

In het tweede hotel hadden we vanuit de eetzaal mooi uitzicht op het wildpark, waar allerlei dieren stonden te grazen of drinken. Dat was ook echt prachtig.

Familie Faber

Amboseli Serena Lodge

Zebra Tsavo East

Back To Top