Skip to content

AFRIKA ONLINE is de specialist op het gebied van reizen naar Zuidelijk- en Oost Afrika. Wij zijn een reisorganisatie met een passie voor Afrika en gevoel voor uw persoonlijke en specifieke wensen. Met meer dan 27 jaar ervaring in de reiswereld waarvan 21 jaar als Afrika specialist bent u bij ons aan het goede adres.

Op deze website vindt u een overzicht van ons uitgebreide aanbod van reizen naar Botswana, eSwatini, Kenia, Lesotho, Madagaskar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zanzibar, Zimbabwe en Zuid Afrika.

Of het nu gaat om een voor u speciaal op maat gemaakte reis, een autorondreizen waarbij u verblijft u bijzondere en kleinschalige guesthouses en B&B’s, een avontuurlijke camperrondreis in Zuid Afrika of Namibië, een luxe fly-in safari’s, wijn, golf of een culinaire reis, een avontuurlijke kleinschalige groepsreizen of een luie strandvakanties om uw safari af te sluiten of gewoon als hoofdbestemming; het deskundige team van AFRIKA ONLINE stelt graag een mooie reis voor u samen waarbij wij uiteraard rekening houden met uw reiswensen en budget.

Het team van AFRIKA ONLINE beschikt over een grote kennis en over uitgebreide reiservaring naar de diverse bestemmingen die wij bieden. Een snelle en persoonlijke service is wat u van AFRIKA ONLINE mag verwachten, inclusief een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)

Naast ons kantoor in Den Haag beschikken wij ook over een eigen kantoor in Zuid-Afrika nabij Kaapstad om onze reizigers nog beter van dienst te zijn. Op de andere bestemmingen werken wij samen met betrouwbare, plaatselijke agenten zodat onze reizigers tijdens hun reis altijd een “back up” hebben.

Inmiddels hebben wij al voor vele enthousiaste reizigers een fantastische reis mogen organiseren en hebben wij voor een groot van die reizigers al voor een tweede en derde en zelfs ook meerdere malen een mooie reis mogen organiseren. In ons gastenboeken delen we de ervaringen en de mooiste foto’s van die reizigers.

Meer informatie over de reismogelijkheden bij AFRIKA ONLINE?

Stuur ons een offerteaanvraag en ontvang spoedig een mooie offerte van ons.

Liever persoonlijk de mogelijkheden met iemand bespreken?

Contact met ons opnemen via de telefoon kan natuurlijk ook! Wij geven u dan graag een uitgebreid advies.

Bel: +31 (0)70 401 4092

AFRIKA ONLINE is uw reisspecialist, omdat:

Aangesloten bij het Stichting Garantiefond Reisgelden

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Organiseren van een reis waarbij uw wensen centraal staan

Meest uitgebreide aanbod in bestemmingen en (groeps)reizen

Passie voor reizen en het Afrikaanse continent

Op werkdagen ook in de avond bereikbaar

Snelle en Persoonlijke service, 24 uur bereikbaar via de email

Eigen kantoor in Zuid Afrika en betrouwbare partners op de overige bestemmingen

Back To Top