Skip to content

Maui M6B zes persoons camper

Maui M6B luxe Iveco 6 persoons camper automaat. Deze luxe uitgeruste Maui camper met ruime leef en slaapruimte. Van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust. Huur deze comfortable Iveco M6B automaat camper voor uw volgende Zuid-Afrikaanse avontuur!
Lees meer
Maui camper voor 4 personen

Maui M4Bi 4 persoons camper

Geweldig voor kleinere gezinnen. Klaar voor een geweldig avontuur, de luxe Iveco M4Bi is voor de reiziger met een beperkt budget of koppels op zoek naar extra ruimte. De Maui Iveco 4-persoons camper heeft een automatische versnellingsbak en vier slaapplaatsen.
Lees meer
Huur deze luxueuze 6 persoons Discoverer6 camper bij AfrikaOnline.nl

Discoverer 6 persoons camper

Grootste model van deze vloot is de zespersoons Discoverer 6 automaat. Ontworpen op een Iveco Daily 35S14 chassis, de camper kan zes personen huisvesten en is van zodanige kwaliteit dat u optimaal van je avontuurlijke reis kunt genieten in Zuid-Afrika en Namibië.
Lees meer
Huur deze luxueuze 4 persoons Discoverer 4 camper bij AfrikaOnline.nl

Discoverer 4 persoons camper

Dit is de bekende 2.3 TDi Iveco camper. Deze Discoverer 4 camper automaat heeft vier slaapplaatsen met veel leefruimte. Comfortabel en luxueus met alles erop en eraan zoals men dat verwacht van een kwaliteitscamper. De camper heeft een sterke airco.…

Lees meer
Huur deze robuste Discoverer FunXA automaat 4x4 bij AfrikaOnline.nl

Discoverer FunXA 4×4 campervan automaat

Deze stoere 4x4 is geschikt voor maximaal twee personen en gebouwd op een Toyota Hilux 4wd chassis, de ruime 4x4 bush camper heeft veel luxe zoals een keuken, airconditioning in de cabine en een toilet. De Discoverer FunXA is van…

Lees meer
4x4 suzuki jimny automaat met daktent

Suzuki Jimny 4WD campervan automaat

4X4 voor 2 personen met dak tent op de betrouwbare Suzuki Jimny terreinauto. Automatische versnellingsbak en voorzien met camping uitrusting voor 2 personen. Avontuur en gemak van avontuurlijk reizen worden een gewoonte.
Lees meer
Toyota Navi camper voor 2 personen

Toyota Navi 2.5 diesel 4×4 Single Cab

NAVI Toyota 4x4 terreinauto met kampeeruitrusting voor maximaal 2 personen is de meest luxueuze manier om te ervaren wat Afrika te bieden heeft. De Navi is betrouwbaar, ruim, handig en fantastisch om mee te rijden.
Lees meer
Back To Top