Skip to content

Hoi Leony

We hebben dit weekend weer even moeten aarden thuis en helaas maandag ook gelijk weer aan het werk.

Wat hebben we genoten afgelopen 4 weken! Ook al voelde het aan het einde erg lang (we zijn niet gewend zo lang weg te gaan), we hadden de tijd ook nodig om alles te bekijken en ontdekken. Met in totaal 6000km op de teller is dat ook niet gek. Prachtige wijdse vlakten, gave natuur en natuurlijk heel veel mooie dieren.

Je hebt het super geregeld! Veel verborgen parels en elke overnachting was weer een nieuwe (positieve) verrassing. Van de leuke kleinschalige overnachting in Kaapstad, moderne appartement in Stellenbosch (was geüpgraded), de huisjes in Springbok, de Roadhouse (ik ben gek van oude auto’s), Desert Homestead en Desert Breeze, Vingerklip (waar we ons toch afvroegen wat we zouden tegenkomen na een heel stuk over gravel) tot de hele gave ‘woonboot aan het water’ in Divundu en natuurlijk het Victoria Falls hotel. Het was even flink koud ’s nachts in Maun/Okavango maar lekker om luxe af te sluiten in Welgevonden.

Ook de huur auto was super. We hebben 1x een lekke band gehad en die in Swakopmund (gratis) kunnen laten wisselen. Fijn om zoveel ruimte te hebben als je vaak moet inpakken en uitpakken.

Qua rijden was het af en toe wel pittig om vaak na elkaar weer een koffer in en uit te pakken maar dat wisten we van tevoren. We hebben elkaar vaak aangekeken als we weer ergens naar binnen liepen en gelachen dat we dat echt niet zelf hadden gevonden 😀

Bedankt!!

Groetjes Gabrielle en Ralf

Back To Top