Skip to content

Hallo Leony,

Sorry, dat ik een beetje laat onze bevindingen meld, maar mijn man en zoon kregen van de week een auto-ongeluk, wat gelukkig aardig goed is afgelopen, vandaar.

Onze reis naar Zuid-Afrika was in één woord geweldig, zo mooi dat we ècht nog niet terug wilden, maar ja de 3 weken zaten erop. De onderkomens waren erg mooi, alleen achteraf Knysna hadden we wat korter willen zijn, het CHALET was prima maar erg gehorig, gelukkig wel een prachtig uitzicht over de LAGOON. “LA PLUME ” was zoals je zei een “droomstek.” Vooral op de veranda met een glas wijn en het uitzicht…..fenominaal !!! Kruger met Sefapane-lodge…. een prachtige lodge en veel dieren gezien.

Wat onze lievelingsplek werd, was FRANSCHHOEK! Blij dat we daar 4 dagen waren……achteraf. Prachtige “WINE-ESTATES” bezocht, wat is het daar mooi.

Héérlijk gedineerd, “le Bon Vivant”is een échte aanrader…..hollandse chef-kok, en mijn schoonzoon kan het weten, is namelijk ook chef-kok. Merlot waar wij logeerden was helemaal TOP, precies zoals het beschreven staat, mooi ingericht en een groot zwembad. Het huis wat geregeld werd door jou in Franschhoek was ook zo mooi en ruim.We troffen natuurlijk ook fantastisch weer, op 1 dag na 30-37 gr.

De auto en de vluchten verliepen ook prima. Hopelijk komt het nog goed met de terugbetaling van “Canterbury Lodge” want zoals Nico jou vertelde, dat was niet gisteren gebeurd!!

Nogmaals héél hartelijk bedankt voor de hele organisatie en zullen anderen ook zeker “Afrika on line” aanraden.

Het was een TOP….TOP….TOP vakantie !!!!!!!!!!!

Hartelijke groetjes uit een regenachtig Egmond aan Zee.

Edith, Ruud, Cindy, Nico.

Back To Top