Skip to content

Beste Leony,

Zoals gezegd wij hebben een wereldweek gehad. Eigenlijk veel te kort, maar volgende keer wellicht langer.

De ontvangst en vriendelijkheid op Eikendal was ongekend. Alles perfect schoon en erg aardig. Je voelde je absoluut een gast en dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, zeker niet in Nederland. Het ligt ook lekker centraal en mooie uitzichten. Zeker aan te bevelen. Verder was de Palmiet ook bijzonder. Het was net teruggaan in de tijd. We hebben aangezeten aan het “Candlelightdinner” en waren zeer verrast over de aankleding van de tafel met al het antiek en de hele tafel lag bezaaid met rozenblaadjes.

Persoonlijk vind ik het gebied tussen Stellenbosch en Sommerset mooier en iets interessanter voor de toerist. Wij zijn ook nog naar Constantia geweest en zijn ook behoorlijk onder de indruk. Verder overal geweldig gegeten en de prijzen zijn ongelooflijk laag in onze Nederlandse ogen. Dat is natuurlijk wel een leuk pluspunt.

Voor wat betreft de wijn, ik denk dat wij ongeveer 20 wijnhuizen bezocht en beproefd hebben, met als resultaat dat er ergens in januari een schip in Amsterdam twee pallets met wijn voor ons bij zich heeft. We hebben dus flink ingekocht en kunnen niet wachten dat het afgeleverd wordt. Wat een fantastische wijnen hebben we geproefd en dus ook gekocht.

Wij gaan zeker nog een keer binnen niet al te lange tijd want nogmaals het was PERFECT. Ik ben jaloers op jou dat je in december er ook weer naar toe gaat, maar vooruit.

Heel veel groetjes

Marjan K.
Blaricum

Back To Top