Skip to content

Hi Leony,

Allereerst de allerbeste wensen voor 2016. Wanneer je voor iedereen een dergelijke reis samenstelt kan het niet anders dan goed met jou en je business gaan.

Wij hebben van elke dag genoten. Het appartement aan The Waterfront was helemaal top, had zelf niets beter kunnen bedenken. Alle guesthouses waren super, waarbij wij the `Pottingshed house het minste vonden, maar dat is persoonlijk. Op alle guesthouses was qua netheid, kamers etc niets op aan te merken. Swellendam was super, maar ook bijvoorbeeld Sweet Olive wat weer heel anders was, maar nogmaals dat heeft allemaal te maken met persoonlijke smaak.

Bij de douane is alles vlekkeloos verlopen en ook de reis heen en terug was prima. Alles bij elkaar hebben wij 14 dagen ontzettend genoten.
Aanbevelingen meer is het niet: boek of adviseer voor Nederlanders die zelf gaan auto rijden een auto met automaat ook al zal dat wat duurder zijn. Met die versnelling aan de linkerkant maakt dat het auto rijden er niet gemakkelijker op. En wat ons betreft hadden wij graag meer dan 1 nacht in een guesthouse gezeten dat is zo veel rustiger.

Stanford bijvoorbeeld is echt een plaats wat je als uitval basis voor een heleboel dingen kan gebruiken zeker als je met de auto bent. Ook in Hermanus hadden wij wel 2 dagen kunnen zitten. Afijn geen kritiek, maar aanbevelingen.
Eigenlijk was alles top.

Hartelijk dank namens mijn hele familie,

Rene

Back To Top