Skip to content

Hallo Leony,

Een dikke week terug uit Zuid-Afrika en Namibië. Het was wederom geweldig, de schitterende bloemenzee aan de Noordkaap, de eindeloosheid van het landschap in Namibië en als hoogtepunt Etosha. De hotels waren goed, vooral het laatste de Frans Indongo Lodge. Ondanks het feit, dat we onze kinderen en kleinkinderen misten, hadden we allemaal nog wel een weekje langer willen blijven.

De wegen waren goed berijdbaar, we hebben een kaart van Namibë gekocht, waarop alle tankstations staan aangegeven, die er voldoende zijn. De Volkwagen Microbus was uitstekend, we hebben onderweg een lekke band gehad, die we hebben laten repareren. Bij het inleveren van de auto in Windhoek, wilde men ons een nieuwe band laten betalen, maar een telefoontje naar Avis in Kaapstad was voldoende om ook dit probleem uit de wereld te helpen.

Het is ons zo goed bevallen, dat we volgend jaar in dezelfde periode of iets later naar Botswana en de Victoria Watervallen willen gaan. Wederom 3 weken. Namens alle zes, hartstikke bedankt en je kunt voor ons weer aan het werk.

Vriendelijke Groet

Rien van S.
Weert

Back To Top