Skip to content

Hoi Leony!

Nou, het zit er alweer op onze Zuid Afrika reis! We hebben een prachtige rondreis gemaakt. Accomocadatie en vluchten en huurauto was allemaal prima in orde! We hebben erg veel mooie dingen gezien en het programma was ook rustig met overal 3 overnachtingen. Uiteindelijk heeft onze golfer op slechts 2 plaatsen gegolfd, maar hij heeft er wel erg van genoten! Natuurlijk was het tentenkamp de laatste 2 dagen prachtig!

De eerste nacht slaap je natuurlijk van geen kant omdat je al die dierengeluiden hoort, maar dat is juist de charme. In 1 van de tenten is trouwens een koffer gestolen en in een ander een paar gymschoenen (het waren de 2 tenten die het meest ver lagen van de centrale bar). Gelukkig zaten wij dicht bij, dus we hadden alles nog. In Port Elizabeth hadden we de accomodatie uiteindelijk zelf geboekt. We zaten in het Kingfisher Guest house. Een echte aanrader voor als je daar in de buurt mensen moet onderbrengen!

Erg mooie, sfeervol ingerichte kamers met alles erop en eraan. De twee eigenaren zijn ook heel erg vriendelijk. Ik heb wat extra folders meegenomen; zal ik je die toesturen? Ze hebben me ook een portfolio gegeven van de Bed and Breakfast Collection – Benchmark of the Best 2006/2007. Waarschijnlijk heb je die zelf al wel, maar als niet, dan wil ik ‘m met alle plezier toesturen. Laat maar even weten. Alleen op Heathrow bij terugkomst hebben we onze aansluitende vlucht gemist omdat onze bagage erg lang op zich liet wachten. Maar het omboeken naar de volgende vlucht ging prima. Nou, hier laat ik het dan maar even bij. Als ik mensen ken die naar Zuid Afrika willen, dan zal ik ze jullie website doorgeven!

Groeten, Esther D.
Gyancourt, France

Back To Top