Skip to content

Leony,

Wij zijn zonder problemen thuis gekomen na een vlotte afhandeling op de luchthaven en een dito vlucht.

Wat betreft de reis zal ik nog nadenken over wat details maar in grote lijnen hierbij mijn eerste,misschien enige commentaar.
In alle gevallen waren de B&B’s, lodges van uitstekende kwaliteit, exact wat wij wilden. Prima ontvangst overal en gastvrouwen/heren zeer behulpzaam bij boeken van restaurants, trips, golf tee tijden enz.

Helaas was de Buffeldrift niet beschikbaar en kwamen wij op de nieuwe locatie. Dat was wel luxe maar veel minder persoonlijk. Helaas was ook de kortste weg naar buffeldrift gesloten wegens reparaties en moest je een flink eind omrijden over een halfverharde steenslagweg. Geen pretje zeker in het donker. Zijn wel op buffeldrift gaan lunchen en het zag er daar heel goed uit.

Het programma met eerst een week in Gordons Bay en tot slot nog een week in Stellenbosch was wellicht wat teveel in deze omgeving. Alhoewel wij iedere dag wel iets gedaan hebben had dit wellicht wat korter gekund en misschie het Addo olifanten park kunnen doen en/of een stukje oostkust.

Maar onze slotweek bij Hans in Kleinbosch was toch heel bijzonder. Goede locatie van waaruit vele uitstapjes mogelijk. Een aardige gastheer die de sfeer goed aanvoelt met vaak gemeleerd gezelschap. Accomodatie ook prima.

Al met al een succesvolle reis mede dank zij jouw organisatie. Tussen haakjes prima reisbeschrijving!!

Onze dank en wie weet tot volgend jaar.

Casper en Monique
Bruinisse

Back To Top