Skip to content

Beste Leony,

Hierbij een kort verslag van onze Namibië reis van 2-24 oktober.
De vliegreis van Amsterdam naar Johannesburg verliep prima. De service van de KLM vinden wij goed.

De transfer in Johannesburg van het vliegveld naar de Safari Club verliep niet zoals geplanned, maar dat is bij jullie reeds bekend.
Het shuttlebusje van de Safari Club is wel op het vliegveld geweest maar de chauffeur had ons niet op de lijst staan en wij hadden onze bagage erg laat.

Hij is dus zonder ons vertrokken en wij hebben een taxi moeten nemen. De reis begint dan wat onzeker.

De Safari Club is een goed adres om als stop-over te gebruiken. Rustig gelegen, goede kamers, prima ontbijt en vriendelijke mensen.
De vliegreis naar Windhoek evenals de transfer naar Casa Afrikana verliep goed en we werden in het hotel heel hartelijk ontvangen.
De volgende dag hadden we een uitleg over de safaritour.
De organisatie van de Jenman Safaritour was zeer goed verzorgd en punctueel.

Een extra compliment voor de chauffeuse, reisleidster en kokkin is op zijn plaats!
De kennis en ervaring van Chantel van der Linde, haar inzet en plezierige omgang leverde een groot aandeel in de succesvolle tocht, waar we met veel plezier op terugkijken.

Casa Vondel was een gezellig hotelletje. Leuke kamers en een prima ontbijt.
De huurauto werd keurig op tijd bezorgd en was zelfs groter dan we gehuurd hadden.

De Kaliombo Safari Camp Lodge is een aanrader! De lodges zijn rustig gelegen in een mooi natuurgebied bij een boerderij. Ze zien er schoon en gezellig uit en hebben een mooi uitzicht op een waterplas waar natuurlijk dieren komen. De mensen zijn hartelijk en behulpzaam en zetten zich helermaal in om het de gasten naar de zin te maken. We hebben er game drives gedaan en heerlijk gegeten.

De Wabi Game Lodge was volgeboekt, maar ook hier waren de mensen vriendelijk, het eten was goed, prima kamers en een mooi zwembad. We hebben een mooie game-drive kunnen maken. Er zijn daar veel dieren, waaronder neushoorns en nijlpaarden.

Het Terra Africa Quest House in Windhoek was een leuke afsluiting. Gezellige inrichting, prima kamers en aardige mensen.
Het enige nadeel vonden wij, dat het erg ver uit het centrum van de stad ligt, maar wij hadden gelukkig onze huurauto en het rijden in Windhoek is niet moeilijk.

Al met al zien we terug op een fijne vakantiereis.
Onze hartelijke dank voor het samenstellen van het programma. De relexte week, na het intensieve safariprogramma hebben we als zeer plezierig ervaren. Ook de samenwerking vonden we plezierig, waarvoor onze dank.

We hebben genoten van deze reis!!

Met vriendelijke groet,

Wim en Klaasje S.
Joure

Back To Top