Skip to content

Kun je hier iets mee? Kijk maar, vast fijn Pinksterweekend toegewenst.
Goede zaken!

REVIEW NAMIBIE

Wat een zalige 21 daagse rondreis in Namibie hebben we gehad.Vertrek half april terug begin mei, met 5300 km op de teller. In 3 weken kun je een heel goede indruk krijgen van Namibië. Wil je wat rustiger reizen en Caprivistrook erbij bezoeken dan heb je wel 4 weken nodig. Vanuit windhoek eerst richting het zuiden Fish River Canyon en dan langs de kust via Luderitz via Cape Cross omhoog langs Skeleton coast.

Daarna richting Damaraland, Kaokoland met bezoek aan Himba stam geboekt via Ameeny Restcamp Opuwo, Etosha (4 nachten) en via Waterberg Plateau terug naar Windhoek. Onderweg genoten van de adembenemende landschappen, de dirt roads, ruimte, vriendelijke mensen, de highlights en natuurlijk wildlife. We wilden graag zelf rondtrekken zonder vooraf alles helemaal te plannen. Via de vakantiebeurs, websites, diverse reisgidsen en een landkaart vooraf informatie verzameld.

Tijdens de vakantie bepalen we dan steeds via de reisgidsen waar we heen willen. Via via een positieve review gekregen over Afrikaonline.nl en dat is helemaal terecht gebleken. We wilden een 4×4 met rooftent huren en vliegtickets boeken. Leony reageerde snel met een scherpe offerte en ook over de verdere afhandeling en informatieverstrekking van onze boeking zijn we zeer tevreden.

Wij reizen zoveel mogelijk buiten het seizoen. In het hoogseizoen kun je op de plekken Sesriem/Sossusvlei en Etosha NP beter wel reserveren. Extra reistip breng een bezoek aan Africat Foundation (ook boeken in hoogseizoen). Ook was de GPS in de auto voor ons onmisbaar.

We hadden goede reisgidsen met camping adressen maar in de GPS stonden ook veel campings vermeld.
Leony dank voor alle tips, snelle en fijne communicatie en onze onvergetelijke reiservaring.

Vakantiegroet van Tom en Mariska

Back To Top