Skip to content

Mauritius Shangri-la Le Touessrok Resort en Spa strandvakantie

2.720,00

Dit is een vanaf prijs

 • incl. prive transfers luchthaven
 • meet and Greet op de luchthaven van Mauritius
 • ontbijtbuffet en diner
 • accommodatie met zeezicht
 • ongelimiteerd gebruik watersporten, tennisbanen, sauna, stoombad

Reiscode: AOL 2001

Offerte aanvragen

Beschrijving

In het kort

Witte zandstranden met palmbomen en wuivende suikerrietplantages. Een verblijf op Mauritius als strandvakantie of als verlenging na uw Afrika safari.

Het verblijf is in een luxe 5 sterren hotel aan de oostkant van Mauritius biedt naast zon, zee strand ook schitterende natuur een keur aan cultuur met Indiase, Chinese, Creoolse en Franse invloeden. Met bijna 2900 zonuren per jaar is Mauritius een bestemming voor het hele jaar.

10 daagse strandvakantie Mauritius 5* Shangri-La Le Touessrok Resort en Spa

Programma

Dag 1: Mauritius airport - Trou d'Eau Douce

Aankomst op de Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale luchthaven en na de douane formaliteiten verwelkoming door een vertegenwoordiger Afrika Online. Privé transfer naar het Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa. Rest van de dag om te relaxen en de omgeving te verkennen. Overnachting in het Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa in een tweepersoonskamer naar keuze op basis van halfpension. (hotel) (ontbijt & diner)

Dag 2 - 9: Trou d’Eau Douce

Dagen om te relaxen, te zwemmen, te sporten en excursies te maken om het eiland Mauritus te verkennen. Overnachting in het Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa in een tweepersoonskamer naar keuze op basis van halfpension. (hotel) (ontbijt & diner)

Dag 10: Trou d’Eau Douce – Mauritius airport

Na het ontbijt vertrek uit Trou d’Eau Douce en prive transfer terug naar het Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale luchthaven. Einde arrangement.

Reissom

REISSOM 10 DAAGSE SHANGRI-LA LE TOUESSROK RESORT EN SPA STRANDVAKANTIE MAURITIUS

 •  Vanaf €. 2720,- per persoon 

Kersttoeslag
EUR 105,- per person voor volwassenen, EUR 90,- per persoon kinderen tot 11 jaar, kinderen tot 6 jaar gratis

Oud & Nieuw toeslag
EUR 375,- per persoon voor volwassenen, EUR 188,- per persoon kinderen tot 11 jaar, kinderen tot 6 jaar gratis

 • Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op twee reizigers in een kamer.
 • Eenpersoonskamer toeslag op aanvraag beschikbaar.

De prijzen voor vertrek na 31-12-2020 zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje via ons contact formulier.

Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: KLM EUR 875,- per persoon inclusief luchthavenbelasting voor het traject Amsterdam – Mauritius – Amsterdam.

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf op Mauritius dan kan dat natuurlijk. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Singles:
Toeslag 50% op kamer prijs. Prijs op aanvraag beschikbaar.

Kinderkorting:
Kinderen 0 tot 2 jaar slapen gratis incl. kinderbedje
Kinderen 2 tot 11 jaar slapen gratis incl. extra bed
Kinderen 12 en ouder + extra volwassenen EUR 175,- per persoon per nacht toeslag incl. ontbijt.

Maaltijden kinderen:
1 kind tot 6 jaar oud gratis indien samen reizend met 1 betalende volwassenen in Le Bazar of T-Club restaurant
2e kind tot 6 jaar en 2e kind tot 11 jaar 50% korting of buffetprijs
Kinderen van 12 jaar of ouder volle prijs

Incl./excl. bij deze reis

Reissom inclusief:

 • 9 overnachtingen in het 5* Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa in de kamer van uw keuze
 • Tweepersoonskamer naar keuze alle met zeezicht vanuit alle type kamer, gratis greenfees per dag voor maximaal 2 personen op Ile aux Cerfs Golf Course, gebruik van niet gemotoriseerd watersporten, waterskiën, zwembadfaciliteiten als koude handdoekjes, gekoeld water, fruitplatter rondom het zwembad, loungers en handdoeken/badlakens. Ongelimiteerd gebruik van de Healthclub inclusief sauna en stoombad, T-club – de kinderclub van het resort, Active T club – teenager club van het resort, gebruik van verlichte tennisbanen, ongelimiteerd gebruik WiFi, fruitplatter op de kamer bij aankomst die dagelijks wordt aangevuld, Nespresso koffiemachine op de kamer, kluisje op de kamer en 10” LCD televisie op de kamer.
 • Indien u kiest voor de Frangipani kamer dan is een fles sparkeling wijn bij aankomstop de kamer, complementair minibar (dagelijks aangevuld), exclusief a la carte ontbijt in the Republik Beach Club & Grill inclusief sparkeling wijn, dagelijks cocktail hour tussen 17.00 en 18.00 bij The Republik Beach Club & Grill met keuze uit frisdrank, sappen, water en sparkling wijn, lokaal bier, en de cocktail van de dag.
 • Privé transfers luchthaven – hotel visa versa
 • 9 x uitgebreid ontbijtbuffet en 9x diner
 • Meet & Greet op de luchthaven van Mauritius op de heen en de terugreis
Reissom exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Luchthavenbelasting
 • €. 15,- reserveringskosten per persoon
 • Eventuele brandstoftoeslag
 • Annulerings/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
 • Fooien
 • Overige maaltijden
 • Alcoholische en fris – dranken
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Excursies of andere activiteiten
 • Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen

Reisinformatie

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 90 dagen geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Mauritius visum nodig. Wel dienen er nog voldoende lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat. Voor Zambia is een visum vereist, deze ka aan de grens worden gekocht.

Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud). Reist u met kinderen onder de 18 jaar via Zuid Afrika dan geldt dat u in het bezit dient te zijn van een afschrift van het geboorte certificaat. Reist u als alleenstaande ouder of gewoon alleen met u minderjarige kind moet u tevens in het bezit zijn van een toestemmingsformulier van de andere ouder. Informeer bij Afrika Online naar de uitgebreide informatie hierover.

Reis – Annuleringsverzekering:
Afsluiten van een annuleringsverzekering is aan te raden evenals een goede reisverzekering wordt sterk aanbevolen. Indien de verzekering niet via AfrikaOnline wordt afgesloten moeten de polisnummers van de beide verzekeringen graag het polisnummer en de contactgegevens van de verzekeraar aan ons doorgeven.

Maaltijden:
Ontbijt en diner in buffetvorm met elke avond een ander thema (voorbeeld Fisherman, BBQ, India) in Le Bazar restaurant. Andere restaurants zijn a la carte, indien u ervoor kiest om hier te dineren krijgt u een credit vrij te besteden.

Gezondheidsvoorwaarden:
Iedereen met een goede gezondheid mag deelnemen aan deze reis.

Bagage:
Mauritius is een tropische bestemming. Warme kleding is niet noodzakelijk. Reist u in het winterseizoen (juni/juni/augustus) houd er dan rekening mee dat de avonden frisser kunnen zijn. Voor overdag is casual (strand)kleding voldoende, s ’avonds smart casual, overhemd of polo, een lange broek en dichte schoenen voor de heren verplicht.

AfrikaOnline – Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet

Back To Top