Skip to content
Zeven Van De Beste Plaatsen Om High Tea Te Drinken

Zeven van de beste plaatsen om high tea te drinken

Zeven van de beste plaatsen om high tea te drinken bij Vic Falls.

De koloniale invloed op de regio Victoria Falls, zowel in Zambia als in Zimbabwe, is nog steeds erg duidelijk, van Victoriaanse gebouwen die zijn bewaard, tot de nalatenschap van David Livingstone en de andere ontdekkingsreizigers die een sleutelrol speelden in de geschiedenis van het gebied .

High tea is een van de tradities die zijn achtergelaten in een vervlogen tijdperk. Tourism Update rond een aantal van de beste plaatsen om ontspannen te genieten van middagsnacks en drankjes in en rond de watervallen.

1. De River Club Gasten kunnen genieten van high tea, die buiten wordt geserveerd op de hoofdveranda met uitzicht op een brede bocht van de Zambezi-rivier, terwijl ze uitkijken over pods van nijlpaarden en het Zambezi National Park aan de andere kant van de rivier.

De River Club legt een speciale nadruk op het dineren van uitstekende kwaliteit en de hoge thee is geen uitzondering. Het wordt elke middag geserveerd en de gasten worden getrakteerd op een verscheidenheid aan vers bereide snacks om te genieten terwijl ze de dieren in het wild observeren die voorbijtrekken.

2. Het Royal Livingstone hotel Royal Livingstone Sun International in Zambia serveert elke dag van de week traditionele high tea van 15.00 tot 17.00 uur. Een selectie van taarten en banketbakkers wordt geserveerd, waarvan de gasten kunnen genieten op een van de zonneterrassen van het hotel tegen de achtergrond van de Victoria-watervallen en de rivier de Zambezi.

Het hotel is vooral bekend om zijn worteltaart en de chocoladetaart met acht structuren. Kledingvoorschrift is smart casual.

3. Het Victoria Falls Hotel Het Victoria Falls Hotel, misschien wel de meest bekende bestemming voor high tea in Zimbabwe, serveert traditionele high tea tussen 15.00 en 17.30 uur op Stanley’s Terrace en kijkt recht op de Victoria Falls Bridge uit.

De zilveren bedieningsthee biedt een ruime keuze aan traditionele zoetwaren, waaronder scones en komkommersandwiches, geserveerd met thee, champagne of een keuze aan cocktails. De high tea van het hotel staat ook open voor gasten die niet in de accommodatie verblijven.

4.Toka Leya Camp High tea wordt buiten op het terras met uitzicht op de rivier de Zambezi geserveerd en gasten van het Toka Leya Camp van Wilderness Safaris krijgen een selectie versgebakken hartige en zoete hapjes aangeboden, samen met de kenmerkende ijskoffie en -thee.

Toka Leya bevindt zich in het nationale park Mosi-oa-Tunya in Zambia, en de bushveld-setting betekent dat gasten die van high tea genieten waarschijnlijk regelmatig dieren in het wild zullen zien, waaronder olifanten, evenals de nijlpaard van het kamp, ​​de bijnaam Moto Moto.

5.Victoria Falls Safari Club De Victoria Falls Safari Club in Zimbabwe biedt gratis afternoontea elke dag tussen 15:30 en 16:30 uur op het terras, exclusief voor zijn gasten. Vanaf het dek kunt u genieten van het uitzicht op het omliggende bushveld en de game-rijke waterput.

Vers bereide zoete deegwaren staan ​​op het menu, evenals een enorme selectie van gearomatiseerde theesoorten en speciale koffiesoorten. Victoria Falls Safari Club biedt Tanganda-thee uit Zimbabwe en geïmporteerde opties, zoals Arabische munt met honing, Italiaanse amandel, witte thee en granaatappel, en Darjeeling.

6. Livingstone Island High Tea Gelegen in het midden van de Zambezi-rivier, Livingstone Island raakt de rand van de Victoria Falls. Na een korte boottocht naar het eiland kunnen bezoekers genieten van het uitzicht op zowel de Zambiaanse als de Zimbabwe kant van de watervallen, net zoals David Livingstone hen voor het eerst zag, terwijl een lokale gids meer uitleg geeft over de lokale geschiedenis, geologie, flora en fauna.

High tea wordt geserveerd in de middag, met drankjes en vers bereide snacks. De toegang tot het eiland is afhankelijk van de waterstanden in de Zambezi en is meestal beschikbaar tussen juli en maart. De tour vertrekt om 15.30 uur en komt elke dag om 17.30 uur terug.

7. Elephant Camp Het Elephant Camp Victoria Falls ligt in Zimbabwe’s Victoria Falls National Park op een concessie die wordt begrensd door twee kloven en biedt gasten een speciale high tea-ervaring. Ze nemen een korte gamedrive naar een plek met uitzicht op de Masuie Gorge en het omliggende bushveld. U kunt genieten van een selectie zoete en hartige traktaties, bereid door de chef-kok van het kamp.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top