Skip to content
Vanaf 15 mei geen negatief reisadvies meer voor heel de wereld

Strandvakantie in Zuid-Afrika

Een strandvakantie naar Zuid-Afrika wordt meestal geboekt in de wintermaanden. Even ons koude kikkerlandje verruilen voor de warme zon, zee en strand. In Zuid-Afrika is het dan zomer en dit maakt het ideaal voor een strandvakantie.

Maar als u naar Zuid-Afrika gaat is er nog zoveel meer te ontdekken in dit prachtige land. Een strandvakantie gecombineerd met bijvoorbeeld een avontuurlijke rondreis met camper of auto geeft u al een aardig beeld van wat er zoal mogelijk is.

Plan een safari om de Big Five te ontdekken. Tot de “grote vijf” behoren de olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en buffel. Wat is er mooier om deze dieren in de vrije natuur te zien. Maak van uw strandvakantie in Zuid-Afrika een heel bijzondere, niet te vergeten ervaring.

Combineer een strandvakantie in Zuid-Afrika

Een strandvakantie in Zuid-Afrika combineren met een safari of een rondreis. Er zijn zoveel mogelijkheden om dit land te ontdekken. Afrika Online kan samen met u een op maat gemaakte reis samenstellen, die aansluit op uw wensen.

Denk aan een rondreis met een groep met als afsluiting genieten van het strand, de zee en de zon. Wilt u liever individueel op pad, weg van de massa, en uw eigen tijd indelen, dan is dit ook mogelijk. In overleg met u, stippelt Afrika Online de route uit en zorgt voor de benodigde (vlieg)tickets, slaapplaatsen en vervoer.

U geeft aan wat u zoal wilt gaan zien en hoe lang de reis gaat duren. En natuurlijk, als afsluiting van uw vakantie in Zuid-Afrika, is een weekje aan het strand natuurlijk ideaal.

Een op maat gemaakte strandvakantie in Zuid-Afrika

Een strandvakantie op maat in Zuid-Afrika begint bij Afrika Online met een goede reisplanning. Ontstaan uit liefde voor het continent en met het idee dat er behoefte was aan een reisorganisatie waarbij persoonlijk contact, deskundigheid, kleinschaligheid en een uitstekende service centraal staan.

Met een optimale balans tussen comfort en activiteiten, eerlijke en deskundige informatie en bijzondere locaties. Met Afrika Online reist u betrouwbaar (lid SGR) en altijd goed georganiseerd naar Zuid-Afrika voor een strandvakantie op maat.

Afrika Online vindt het belangrijk dat u Zuid-Afrika beleeft en ervaart zoals u dat voor ogen heeft. Ook als u kiest voor alleen een strandvakantie zijn er nog voldoende mogelijkheden om deze naar uw wensen in te vullen.

Strandvakantie Zuid-Afrika – Bekijk hier de vele mogelijkheden

Back To Top