Skip to content

Beste Leonie,
als je je zo je best hebt gedaan een goede reis te plannen ben je uiteraard ook benieuwd naar wat feedback. Die wil ik je graag geven.

in het kort welliswaar…

Vlucht, passage naar Sommerset west, prima !

Kamers Sommerset west fantastisch, zwembad etc. Ook de informatie wat je allemaal kunt doen in de omgeving binnen een dag bijvoorbeeld.

Oudshoorn Rose Leigh, een echt mannen huishouden, hoewel bij ontvanst er een dame was die ons alle nodige info gaf, verder een prima adres, hooguit een beetje oud. Wel aardige mannen hoor, maar je moet geen hekel aan honden hebben want die hebben ze een stuk of vier los lopen

Addo: fantastisch!!!! leuk oudjaar gevierd ze waren niet zuinig goed diner veel wijn veel champagne en allemaal voor de vaste prijs van 40 euro. Boven verwachting.

Game drives ook niet tegen gevallen.

Port Elizabeth… Ik weet nog dat jij ons twee dagen had geboekt in the Windermere en dat ik dat te lang vond in PE, maar wat jammer….om daar slechts een dag te zijn in zo’n hotel. In een woord GROTE KLASSE, ontvangst eten, personeel inrichting groooote kamers.

Knysna….Bradach Manor, uiteraard qua ligging het mooiste hotel wat een fantastisch vergezicht. De kinderen hadden een wat saaie kamers maar mochten van Piet Hein verhuizen naar een dependance 50 meter achter BM dat nog niet helemaal klaar was……..maar dat was grote klasse. Onze kamers welliswaar aan de voorkant gelegen waren oud en klein.Dus toekomstige klanten in het nieuwe pand boeken, want het uitzicht is zelfs nog beter..

Overal in Oudshoorn, PE en Knysna, alleen in de beste restaurants prijs kwaliteit TOP!

Kortom we zijn tevreden klanten en hebben leuke herinneringen en vele mooie foto’s, nogmaals bedankt

groetjes, Hans

Back To Top