Skip to content

Hoi Leony,

Net zondag teruggekomen van onze fantastische reis door Zuid Afrika. Wat een geweldig land en de reis zat echt super in elkaar. Met een hele goede afwisseling tussen rust en aktiviteit. Alle overnachtingsplekken waren fantastisch en we hebben meerdere keren tegen elkaar gezegd, maar goed dat Leony dit voor ons heeft geregeld want dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken/ontdekken.

Ook toen bleek dat het Krugerpark onze overnachtingen gewoon gecanceld had heb je dit binnen no time weer geregeld zodat we er eigenlijk geen last van hebben gehad. En ook onze terugvlucht die over Libië plaats zou vinden had je voor ons zo voor elkaar.

Vooral Phophonyane falls in Swaziland was geweldig. Wat een paradijs. We wilden er eigenlijk niet meer weg. Wat mooi en relaxt en gezellig en lekker eten en vriendelijke mensen. Echt een aanrader voor iedereen die echt iets moois zoekt in Swaziland. Maar de hele reis was dus een aaneenschakeling van mooie ervaringen en we gaan zeker nog een keer terug naar Zuid Afrika en dan komen we zeker terug bij afrikaonline.

groetjes Dominique en Piet

Back To Top