Skip to content

Hallo Leony,

Hartelijk dank voor onderstaand mailtje. Sorry dat ik zo laat reageer maar ik lees dit mailtje nu pas daar ik nog 2 weken thuis ben geweest (vakantie).

Wij zijn gezond en wel terug gekomen vanuit onze avontuurlijke reis, met mooie herinneringen en ook minder prettige (auto). Dat verdwijnt toch naar de achtergrond door, in het geheel, de fantastische reis die we hebben gehad.

Wat Raoul betreft, dat is een man waar je op kunt rekenen en die ten alle tijden bereikbaar is geweest. Echt een geweldig contactadres. Mocht ik eind deze week nog geen restitutie hebben ontvangen dan neem ik even contact op met Raoul. Het bedrag van de tweede huurauto is reeds afgeschreven van onze creditcard, dus het zou fijn zijn als we het bedrag zouden ontvangen. Mocht het echter te lang gaan duren dan laat ik wel iets horen.

Het was voor ons de eerste keer dat we in Botswana waren, maar het is echt de moeite waard. Het is toch anders dan Namibie en Zuid-Afrika, vooral de delta. Mocht je tijd hebben dan is het beslist een bezoekje waard. De Okuti lodge en het Gunn’s camp zijn inderdaad prachtige locatie’s en het Tuli-blok, Mashatu is een echte aanrader. We zijn blij dat we dit gedeelte ook gezien hebben. Is niet zo toeristisch maar dat hoeft ook niet. Het was in 1 woord “geweldig”.

Helaas hebben we jullie niet kunnen bezoeken, we zijn wel door Somerset West gereden, doch de tegenslag in Sprinkbok (auto) hebben we 1 dag verloren en hebben we ons reisschema in Zuid-Afrika iets moeten aanpassen waardoor we geen tijd hebben gehad. We hebben het nog even overwogen maar dan zouden we te laat arriveren in George.

We zouden het inderdaad heel erg fijn vinden en op prijs stellen als jullie in Nederland zijn om bij ons binnen te wippen. Neerpelt en Stramproy liggen niet zover van mekeer verwijderd (ongeveer 20 km). Dan kunnen jullie tevens de foto’s bekijken en een indruk krijgen van Botswana (als jullie er nog niet zijn geweest). Laat maar iets horen. Wanneer is het de bedoeling dat jullie naar Nederland komen?

Ik moet nu inderdaad weer in het dagelijks ritme (jachtige-:((((() komen en zal zeer zeker nog mailen met jullie (wie weet voor een volgende reis). By the way doen jullie ook Tanzania en Kenya op individuele basis?

Jullie zijn een fantastische hulp geweest bij het verwezenlijken van een prachtige reis. Nogmaals bedankt en we houden contact.

Met vriendelijke groeten,

Anne L.
Eindhoven

Back To Top