Skip to content

Beste Leony,

Zeer herkenbaar dat de weken voorbij vliegen en we geleefd lijken te worden door de agenda, vandaar dat dit antwoord ook weer even op zich heeft laten wachten.

Hoe tegenstrijdig met Afrika; daar omtrent zullen we jou/jullie weinig hoeven te vertellen omdat je het door en door kent, maar dat waren voor ons natuurlijk allemaal nieuwe indrukken. Daar leeft men met de dag en wordt alles bepaalt door de omstandigheden zoals ze zijn of op je pad komen.

Naast alle natuurschoon en dieren welke gezien zijn, hebben wij bovenstaande als minstens zo indrukwekkend ervaren. De houding en vriendelijke uitstraling van veel mensen die nauwelijks iets bezitten, leven met de dag en berusten in hun lot, geeft je een nieuwe kijk op hoe (mogelijk te) goed wij het hebben en dat doet iets met je.
Ik denk dat ik dit namens allen zo mag verwoorden, want dat zijn wel de meest indrukwekkende gevoelens geweest in en over onze reis.

We hadden twee fantastisch fijne mensen als gids, te weten: Chris en Tinus en dat is, ons inziens, een belangrijke factor in het welslagen van zo een avontuur. De reis zelf is een aaneenschakeling geweest van bijzondere indrukken en belevingen; wat hebben we een mooie, wonderlijke en kleurrijke schepping te leen gekregen. Er zijn bij benadering 6000 foto’s gemaakt, dus dat zegt genoeg. De enige kritische kanttekening welke hierbij te plaatsen valt (met de ervaring in de rugzak) is dat zo’n reis enorm intensief is en je in verhouding erg veel kilometers/tijd in de auto zit te stuiteren; dus dat nemen we graag mee voor de toekomst als we meer reizen mogen maken.

In de bijlage tref je een drietal foto’s aan en verder is er meer te zien en te lezen over hoe het is geweest op: www.vakantieafrika.hyves.nl

We danken je hartelijk voor je inbreng in de voorbereiding en een hartelijke groet van ons allen;

Patricia, Martijn, Siska, Sjaak
Sliedrecht

Back To Top