Skip to content

Dag Leony,

Dank voor je mail!! Wat stom dat wij wat hebben laten liggen in de auto (een cadeau voor Ilse, onze dochter en twee X servetten). Het ging ook allemaal nogal haastig: veel afleveringen van autos’s overal werd wel een schade ontdekt. Ook bij ons, maar die was er al, dus uiteindelijk niets aan de hand! Als jij een mogelijkheid ziet het pakketje voor ons hier te krijgen zijn wij je super dankbaar. Voorlopig ben je nog in ZA?!

Wat een land, wat hebben wij genoten – een vakantie om nooit te vergeten!!. Verrassing op verrassing. Dan ook nog eens de extra verrassingen: 23 oktober de honeymoon suite in Idle and Wild (Hazyview), inclusief een fles ‘champagne’ van onze kinderen voor onze tweede trouwdag. Hier zijn wij een nacht eerder vertrokken en niet omdat wij het niet waar onze zin hadden (het was geweldig!), maar omdat 45 km verder een oude en verloren studievriend van Eric woont en wel in een eigen reservaat. De mannen hadden elkaar zo’n 30 jaar niet gezien/gesproken. Ook onvergetelijk dit weerzien. Zij zijn ons zelfs nog nagereisd…..ook een nacht in een huisje in Berg en Dal doorgebracht. En dan nog de taart voor Eric’s verjaardag in Oyster Bay.

Wat een schitterende locatie.! Heel erg genoten.Paardgereden natuurlijk! Vandaag bij thuiskomst lag ons huis vol met 60 ballonnen en moesten wij om 17.00 uur de open haard aansteken. De buren kwamen met wijn en hapjes…..het hield niet op.
Nu weer wennen! En koud dat het was: 2 graden. Morgen gewoon werken. Hm……

Wij willen jou natuurlijk heel hartelijk danken voor het programma dat je voor ons hebt gemaakt.
Overigens, vonden wij Tembe Elephant Park super. Het was wel wat ver vanaf Swasiland, maar vooral door de enorme mist in de bergen. Dat leverde de nodige vertraging op en daardoor misten wij de middag game drive. Maar ach dat is meer dan goed gekomen.

Waar ben jij op dit moment in ZA?!
Hele hartelijk groet van ons,

Eric en Vronie
Voorburg

Back To Top