Skip to content

Beste Leony,

Het was geweldig. Mooi Land, zeer aardige mensen en lekker klimaat. De locaties waren perfect. Soms keken we vanuit de tent zo over de zee, waar dolfijnen langs de kust sprongen. Ook de lodges en hotels waren goed! Top locaties en vaak leuk ingericht. Kaapstad ook echt een mooie stad. Als tip kan je iedereen bij Baia laten eten. Een zeer goed en luxe visrestaurant, waar je voor een hele redelijke prijs de heerlijkste visgerechten krijgt voorgeschoteld.

De kok die mee was kon trouwens ook echt heerlijk komen.

Helaas niet de gehele Big 5 gezien, maar genoeg ander mooi dieren. In de toekomst zouden we niet snel meer kiezen voor internationale groepsreizen en tenten. Zijn erachter gekomen dat een vast bed erg luxe is tov een matras.

En duitsers zijn toch minder prettige mensen om mee om te gaan. Helaas, het vooroordeel is waar. Misschien is een internationale reis zonder duitsers een optie. Haha. Hoorde van de lokale mensen dat bij hun de duitsers ook het minst geliefd zijn, Vonden ook dat er minder tijd voor jezelf was, waardoor er makkelijker irritaties ontstaan.

Dit alles was kon echter de pret niet bederven.

Alles was top geregeld. Ook de extra excursie naar de Walvissen bijvoorbeeld. Kwamen op tijd aan, goede gids ed.

Ook de hoogste bungee ter wereld was echt een topper!

We hebben vele mooie foto’s gemaakt en binnenkort worden er twee albums afgeleverd.

Nogmaals bedankt voor alle moeite en wellicht tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Matthijs en Kirsten

Back To Top