Skip to content

Hoi Leony,

Wij zijn alweer bijna een week thuis na een geweldige reis! Wij hebben het echt fantastisch gehad. Eerst in Ethiopie om onze dochter Anne weer te zien en te zien hoe zij daar leeft. Daarna de safarie in Tanzania die echt geweldig was. De afwisseling in de parken, al die dieren, de mensen, de geweldige driver/gids, de kok die iedere keer weer heerlijke maaltijden voor ons serveerde en ook een heel prettig mens was, het was echt geweldig. Wij hebben het bovendien ook echt getroffen met alles wat we toen gezien en beleefd hebben een hadden het ook echt gezellig en ontspannen met elkaar.

De afsluitende week op Zanzibar was ook heel leuk en ontspannen. Het clovehotel was prima. Opzich een aanrader. Wij hadden bijv een bed van 2.10 m en dat is best erg prettig als je een man hebt van 2 m. Onderweg naar het noorden hebben wij de spicetour gedaan en dat was ook een prima manier. Zo kostte het ons de minste tijd en geld. Het verblijf in de huisjes bij het lighthuis was ook prima en heelijk ontspannen. wij hebben daar nog 2 verschillende snorkkeltours gedaan. 1 van een halve dag en een hele dag. was ook heel leuk om te doen. De terugreis via Dar a Salaam was ook prima. Daar hebben we nog het een en ander met de driver/gids bezocht wat ook heel leuk was.

Het was allemaal heel goed geregeld. Iedere keer stond iemand ons weer op te wachten en bracht ons naar de plaats van bestemming. Hele prettige mensen. Dat maakte het voor ons tot een geweldige ontspannen vakantie.
Graag wil ik jou nog een keer spreken over een paar weken. Dan zal ik je wel mailen en dan hoop ik dat jij weer even telefonisch kontakt opneemt. Voornu wilde ik graag even vertellen dat we heel tevreden en blij zijn hoe het allemaal geregeld was en gegaan is. Anne komt over 2 weken weer terug uit Ethiopie en daar zien we nu weer naaruit.

Vriendelijke groetjes van Willemien en ik hoop dat jij/jullie ook een goede vakantieperiode hebben gehad.
Berkel en Rodenrijs

Back To Top