Skip to content
Met WhatsApp In Contact Met KLM

Met WhatsApp in contact met KLM

SCHIPHOL – KLM krijgt als één van de eerste bedrijven ter wereld een officieel zakelijk WhatsApp-account. Daarmee gaat de luchtvaartmaatschappij één-op-één communiceren met klanten, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.
WhatsApp stelt een select aantal bedrijven in de gelegenheid om als proef zakelijke dienstverlening te starten via het platform.

Passagiers kunnen bij boeking opgeven via WhatsApp in contact te blijven met KLM. Via de berichtendienst kunnen instapkaarten worden opgevraagd en stuurt de luchtvaartmaatschappij informatie over vluchttijden.

KLM loopt al jaren voorop op het gebied van social media. Via verschillende systemen, zoals Facebook, Twitter en WeChat wordt met klanten gecommuniceerd.
“Ik ben trots dat KLM de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld is met een geverifieerd WhatsApp-account”, zegt CEO Pieter Elbers. “We onderstrepen daarmee onze rol als luchtvaartpoinier. We willen zijn waar onze klanten zijn, en gezien de miljard gebruikers is dat ook op WhatsApp. Via ons account kunnen we klanten wereldwijd 24/7 te woord staan. Een nieuwe mijlpaal in onze social media strategie.”

https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/klm-start-dienstverlening-via-whatsapp

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

afrikaonline

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top