Skip to content
Mauritius Heet U Welkom

Mauritius verwelkomt internationale reizigers

Mauritius verwelkomt vanaf 15 juli 2021 internationale reizigers. Het eiland gaat in 2021 gefaseerd open en in de eerste fase, vanaf 15 juli tot 30 september 2021, kunnen gevaccineerde reizigers genieten van een resortvakantie op het eiland.

Reizigers naar Mauritius van 18 jaar of ouder moeten volledig zijn ingeënt tegen Covid-19. Ze moeten tussen 5 en 7 dagen voor vertrek een PCR-test ondergaan en een negatief resultaat is vereist om naar het eiland te reizen. Reizigers zullen ook een PCR-test ondergaan bij aankomst op de luchthaven van Mauritius en op dag 7 en 14 van hun resortvakantie, indien van toepassing.

Vakantiegangers kunnen genieten van faciliteiten binnen het door hen gekozen resortterrein, waaronder het zwembad en het strand. Als gasten langer dan 14 dagen blijven en negatieve PCR-tests hebben tijdens hun verblijf in het resort, kunnen ze daarna de attracties van het eiland verkennen. Bij een korter verblijf mogen ze het resort echter eerder verlaten om terug naar huis te reizen.

Een lijst met vooraf goedgekeurde Covid-19 veilige resorts zal vanaf 20 juni 2021 beschikbaar zijn op www.mauritiusnow.com

Voor fase 2, vanaf 1 oktober 2021, mogen gevaccineerde reizigers zonder beperkingen het land binnenkomen op vertoon van een negatieve PCR-test die binnen 72 uur voor vertrek is afgenomen.

Niet-gevaccineerde reizigers zullen tot nader order worden onderworpen aan de quarantaine van 14 dagen op de kamer voor zowel fase 1 als 2.

Wilt u meer informatie ontvangen over een reis naar Mauritius? Informeer dan meteen via ons contactformulier.

Back To Top