Skip to content
Wilt U Een Auto, Camper Of 4x4 Huren?

Wilt u een auto, camper of 4×4 huren?

Waar moet u op letten bij het huren van een auto in Zuid-Afrika. Als u een auto gaat huren in Zuid-Afrika om op eigen gelegenheid het land te verkennen, zijn de volgende verkeersregels van belang. In Zuid-Afrika wordt er aan de linkerkant gereden, dat betekent dus rechts inhalen. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is 60 km/h, buiten de bebouwde kom 100 km/h en op autosnelwegen 120 km/h. Het maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5.

Bij kruispunten is het extra opletten, er zijn geen algemene voorrangregels in Zuid-Afrika. Bij kruispunten staat vaak met borden aangegeven, wie er voorrang heeft. Indien er geen voorrangsborden staan, moet u bij het oversteken van een kruispunt zeer goed opletten.

Verder is het niet aan te raden om in het donker te rijden door steden als u de weg niet kent. Vergrendel uw deuren tijdens het rijden, neem geen lifters mee en stop niet als mensen u proberen aan te houden voor bijvoorbeeld inlichtingen. Deze veiligheidsmaatregelen gelden natuurlijk niet alleen in Zuid Afrika maar gelden eigenlijk in elk land.

Een auto huren in Zuid-Afrika betekent veel vrijheid

Natuurlijk kent het huren van een auto in Zuid-Afrika ook vele voordelen. Op nummer 1 staat de vrijheid die u ervaart als u het land gaat verkennen per auto. Niet gebonden aan een strak schema van bijvoorbeeld een groepsreis, bepaalt u zelf waar u naar toe gaat, in welk tempo en hoe lang u onderweg wilt zijn. Op deze manier ontdekt u het fascinerende Zuid-Afrika in uw eigen tempo.

Bezoek uitgestrekte zoutvlakten, het bekende Krugerpark en ontdek dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. Een goed begin is het halve werk, dus u kunt van te voren een te rijden route uitstippelen en samen met Afrika Online de overnachtingen regelen. Verder kan Afrika Online zorgen voor de (vlieg)tickets en andere zaken die u belangrijk vindt. Het huren van de auto in Zuid-Afrika kan eventueel ook via Afrika Online worden verzorgd.

Auto huren in Zuid-Afrika, Afrika Online kent vele mogelijkheden

Wilt u een auto huren in Zuid-Afrika dan biedt Afrika Online een ruim aanbod in huurauto’s. Het aantal verreden kilometers is ongelimiteerd en er is keuze uit vele merken en modellen auto’s. Zodoende is er voor elk type reis een passende auto te huren. In ons overzicht vindt u alle modellen met bijbehorende huurprijzen en verzekeringen.

Er is ook keuze uit 4×4 aangedreven modellen en modellen met plaats tot 8 personen. Huur een auto of camper in Zuid-Afrika en ontdek dit schitterende land met zijn vele mogelijkheden en heerlijke klimaat. Het is zeer zeker de moeite waard!

Auto huren Zuid-Afrika –Bekijk hier het aanbod van Afrika Online

afrikaonline

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top